Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Így nézett ki Leonardo DiCaprio 12 évesen ! Videó !

2011.03.13

Így nézett ki Leonardo DiCaprio 12 évesen !  Videó ! 


Rose


Ma Hollywood egyik legelismertebb színésze, a Forbes összesítése szerint tavaly ő kereste a legtöbbet. Ám valahol el kellett kezdenie a pályáját.   

sshot-2011-03-13--7-.jpg  

Az Oscarra már többször is felterjesztett DiCaprióról előkerült egy felvétel, melyben színészi kvalitásait még nem igazán csillogtathatta meg, ám már ekkor is megvolt benne az a sárm, mellyel a mai napig mindenkit az ujja köré tud csavarni.   

sshot-2011-03-13--8-.jpg 

Nevezetesen egy 1988-as reklámfilmről van szó, melyben egy Bubble Yum nevű rágógumiból fúj rózsaszín buborékot – középen szétválasztott séróval, kockás ingben, nyakkendővel. Mindeközben folyamatosan azt bizonygatja, hogy a fent nevezett rágó buboréka nem durran szét egykönnyen. Micsoda vagányság! Szinte látjuk, hogyan rohantak az amcsi tinik észvesztve beszerezni ezt a szuper rágót…  

 
Ennek azonban már több mint 20 éve, és DiCaprio a gyermekeinek nem csak azzal tud majd sokat dicsekedni, hogy egyszer szerepelt egy reklámfilmben. Pályáját olyan alkotások fémjelzik, mint a Gyorsabb a halálnál, a Rómeó és Júlia modern változata, a Titanic, A vasálarcos, a Kapj el, ha tudsz, a Véres gyémánt, A Tégla, a Viharsziget és az Eredet, hogy csak néhányat említsünk.

A 36 éves színész jelenleg is nagy dobásra készül, a J. Edgar című alkotáson dolgozik, mely az FBI-t kiemelkedő bűnüldözési szervvé emelő J. Edgar Hoover történetét meséli el, magánéleti botrányait is beleszőve a történetbe.
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.