Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A 13 legszexisebb női testrész

2011.04.02

Ízlések és pofonok – gondolhatnánk egyrészt, de ugyanakkor felsejlenek előttünk férfi magazinok modelljei, akiknek testi adottságaival igen nehéz versenyezni. De egyáltalán nem ilyen siralmas a helyzet, a női szépségideál a férfiak fejében sokkal több részletből áll össze, mint hinnéd! Ismerd meg alaposabban a véleményüket! 

13testresz_nagy.jpg 
 

foto:profimedia.hu 

Ha te is a nagy mellet és formás feneket helyeznéd a sor elejére, ugyan nem lőttél mellé, de ezen kívül számos egyéb részletet imádnak gusztálni a pasik.

1. A mell. Hazugság lenne azt állítani, hogy a mell nem számít, hiszen a férfiakat mindennél jobban izgatja egy formás kebel látványa. Csakhogy a tévhittel ellentétben nem a méret a lényeg: a hatalmas mellbőségnél sokkal fontosabb, hogy a melled szép formájú, és a többi testrészedhez mérten is arányos legyen.
2. A fenék. Feszes, kerek, nagy, kicsi, a lényeg, hogy esztétikus legyen, és ne takargasd feleslegesen bő pólókkal.
3. Az arc. A legtöbb férfi szerint egy esztétikus női arc megszépíti és elfeledteti az egyéb hibákat is. Fontos a tisztaság, az ápoltság és az egyéniséghez illő frizura egyaránt.
4. A szem. Akár barna, akár kék, akár különleges zöld szempárról van szó, a férfiak mindig is imádtak belefeledkezni. A legfontosabb, hogy érzéki tekintet párosuljon mellé.
5. Az ajak. Húsos vagy keskenyebb, a lényeg, hogy szép legyen a mosolyod, és jól tudd használni!
6. A kézfej. A távol-keleti nők tudják jól, mennyire csábító egy szépen manikűrözött, puha, bársonyos tapintású kéz. Nem véletlen, hogy több időt szánnak erre, mint mondjuk a sminkelésre, és a férfiak visszajelzéseiből ítélve nem is hiába.
7. A láb. Meglepő módon egy felmérésből az derült ki, hogy a hosszabb lábú nőket igazából nem preferálják a férfiak, egy formás vádlit viszont annál inkább nézegetnek.
8. A lábfej. Ezt sok lány elhanyagolja, mondván, úgysem látszik egy zárt cipőben, de nagyon tévedsz! Inkább legyen ápolt akkor is, amikor nem is számítasz rá, de a herceged pont akkor venné le rólad.
9. A derék. Ez fontos, hogy karcsú legyen a testalkatodhoz képest. Mivel az áramvonalas, homokóra formájú testalkat a legkedveltebb a pasik körében, ebben a vékony derék sokat tud optikailag segíteni.
10. A has. Egyértelműen a lapos, feszes hasra buknak a férfiak, ezért, ha ilyennel rendelkezel, büszkén mutasd meg egy haspólóban.
11. A nyak. A csábításhoz sokszor elég, ha egy pillanatra oldalt fordítod a fejed, és láttatni engeded a gyönyörű nyakad. Izgalmas és intim terület, melynek ábrázolását a legtöbb vámpírhistóriából sem hagyják ki.
12. A váll. Az ujjatlan, vagy a vállról lehúzható felsőrészek azért nagyon népszerűek, mert szabad betekintést kínálnak a vállak szemrevételezéséhez.
13. A hát. Hasonlóan a vállhoz nagyon szívesen legeltetik a férfiak ezen a testrészen a szemüket, annál is inkább, mert lejjebb csúszhat tekintetük a fenekedre is. Merész fordulatot vehet egy randevú, ha a hátadon mélyebben dekoltált felsőt viselsz.


A fenti listából kiderül, hogy a férfiak a nők minden porcikájában meg tudják találni a szépséget, és csábosnak tartják azt. Éppen ezért gondold végig, hogy neked melyik testrészed rejt magában különlegességet, és azt hangsúlyozd ki úgy, hogy minden férfi szempár rászegeződhessen.


Mit gondolsz, neked mi a legszexisebb testrészed?
 

usoPreviewPopup
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.