Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csini pizsamák. És te miben alszol?

2011.04.02

Már-már természetes, hogy a pizsamák, hálóingek terén is a bőség zavara uralkodik el rajtunk. Ráadásul az éj sötét leple alatt nem is látja senki, hogy mit viselünk. Kivéve a párunkat, akit viszont egy jól megválasztott hálószettel tökéletesen el lehet csábítani. S az sem mellékes, hogy sok mindent elárul rólunk, hogy miben – vagy éppen miben nem – alszunk.

pizsik_nagy.jpg 
 

Spagettipántos selyemcsodák, rövid hálóingek

Ezek a hálóruhák kifinomultak, érzékiek. A viselőjük szereti, ha kényeztetik őket. Kihangsúlyozzák a nőies alakot. Ha feketét viselsz, azzal azt fejezed ki, hogy a párod mindennapi hódítását igényled, de te is örömmel teljesíted az ő kívánságait. Ha sötétkék a hálóinged, egyenlő fél vagy a kapcsolatodban, s fontos számodra a hűség. A piros színű hálóing lehengerlő, dominanciát sugall, valamint azt, hogy mindig kimondod, mit szeretnél, nem vagy szégyenlős ezen a téren. Aki rózsaszín vagy babakék rövid hálóinget visel, még félig-meddig a gyerekkorban érzi magát, egy kis Lolita, akit a férfiak örömmel vezetnek be a titkos örömökbe.


Babydoll

A romantikus és nagyon szexi babydollok szintén a nőies nők kedvence, akik kissé visszafogottabb stílust képviselnek. Nem viselkednek közönségesen vagy kihívóan, az öltözködésük sem merész a hétköznapokban. Sosem közönségesek, őket meghódítani igazi kihívás.


Spagettipántos felső, a hozzá való alsóval

Igazi energiabombának fogsz hatni, ha ilyet viselsz, főleg ha pirosat. A kétrészes szettet viselő nők általában tisztában vannak a szexuális kisugárzásuk erejével, s gyakran élnek is vele. A felső mindig tapadós, az alsó már lengébb, ezzel is kihangsúlyozod az alakodat, a férfiak pedig egyszerűen megőrülnek a látványtól.


Régi póló, amihez kötődsz

Kényelmes viselet, ám meg kell hagyni, csábításra nem a legalkalmasabb. A viselője általában szerelmes típus, beleadja szívét-lelkét a párkapcsolatokba, így természetesnek veszi, hogy partnere is minden formában kívánatosnak tartja őt, s értékeli, ha olyat viseli, amihez közös emlékek fűzik őket: például egy közös nyaraláson vásárolt póló.

Pamutpizsama, -hálóing, -együttes

Nagyon puha, nagyon kényelmes. A nőies kisugárzású nők szeretik, akiknek az életben a legfontosabb az anyaszerep. A biztonságot keresik, igénylik a gyengédséget, nem kedvelik az extrém helyzeteket. Párjukban is a stabilitás a legfőbb szempont.


Mesefigurás pizsik

Gyermeki lélekről tanúskodik, viselője bohókás, vidám, rengeteget nevet. Egyáltalán nem egy háttérbe húzódó személyiség. Alvóruházatában is az fontos a leginkább számára, hogy kifejezze, mit szeret a legjobban.

Ruha nélkül

Aki meztelenül alszik, az úgy gondolja, hogy nincs takargatnivalója. A véleményét sem rejti soha véka alá, rendkívül határozott. Nem szereti a papucshősöket, intelligens, komoly férfira vágyik.
 

usoPreviewPopup
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.