Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zimány Linda új kollekcióját szerelme és a foci ihlette

2011.03.13

Zimány Linda új kollekcióját szerelme és a foci ihlette 


Divat.hu  


Az új tavaszi-nyári kollekció divatfotózására ismét összeállt a Covergirls népszerű ötösfogata: Zimány Linda, Bódi Sylvi, Dukai Regina, Horváth Éva és Debreczeni Zita minden eddiginél dögösebb és színesebb ruhákban pózolt.  

Próbáltatok már öt lányt összeterelni egy interjúhoz? Én igen! Nem egyszerű feladat! A Sugarbird legutóbbi kollekciójának fotózásán közel 100 fotós és újságíró várt az öt tervezőlányra. „A Sugarbird új darabjai a forró nyári éjszakák partyjainak nélkülözhetetlen kellékei” – mondta Jagasics V. Csonka Hedvig vezető divattervező a MIX-ben rendezett divatfotózáson.   

sshot-2011-03-13--6-.jpg  

Debreczeni Zita eddig visszafogott stílusáról volt ismeretes, azonban most megmutatja egy vadabb oldalát is. A visszajelzések alapján a vevőknek nagyon tetszettek Zita merészebb darabjai, ezért a mostani kollekcióban ebbe az irányba nyitott.

  Az öt lány közül Zimány Linda tudhatja magáénak a legexkluzívabb kollekciót: az új szerelem hatására ruháin megjelenik a futball iránti rajongása. Dzsudzsák Balázsnak köszönhetően ugyanis a modell a sportág szerelmesévé vált. Emellett egyes darabjaira rojtok kerültek, utalva a kedvenc divatháza, a Cavalli új irányzatára.