Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


5 Facebook alkalmazás, hogy még többet hozhass ki fényképeidből

2011.04.20

A Facebook felhasználók 99%-a legalább egy feltöltött képpel rendelkezik. Naponta 100 millió új fénykép kerül fel és több mint 60 milliárd van már az oldalon. A Facebook tehát jelentős fényképmegosztó, de vajon minden hálózat adta lehetőséget kihasználunk? Nemrég javult a képnézegető rendszer az oldalon, de van néhány hasznos alkalmazás még ezen kívül, ami segítségünkre lehet!

fbpiknik_nagy.jpg 

Nézzünk meg öt egyszerű programot, ami még többet tehet hozzá az eddigi lejtőségeinkhez, mint például a fényképek szerkesztését, hatékonyabb kezelését vagy megosztását.

1. Picnik
https://www.facebook.com/PicnikPhotoEditor

Tudtad, hogy a Google egyszerűen használható képszerkesztő alkalmazását a Facebook-ból is használhatod? A programmal a feltöltés után a képek módosíthatóak, ami ugyanúgy hasznos lehet mobilról feltöltött képek kezelésére, mint a régebbi albumok szerkesztésére.

2. Fotolink
http://www.facebook.com/apps/application.php?id=118126158222012

Talán nem a legjobb kinézetű alkalmazás, de segítségével a képek feltöltése és kezelése gyerekjáték. A képek mozgatása az albumok között rendkívül egyszerű, valamint könnyedén másolhatjuk őket más fényképmegosztó oldalakra is.

A leghasznosabb funkció azonban, hogy egérrel való húzással a saját albumunkba másolhatjuk ismerősünk képeit.

3. Animoto
http://www.facebook.com/apps/application.php?id=7010059809&sk=info

Az Animoto vetítési funkciójával emelkedik ki, a többi program közül. 30 másodperces animációt hozhatunk létre vele, ami akár 10-15 képet is tartalmazhat.

Egyszerűen elérhető és használható az összes rendelkezésre álló anyag, legyen az mobilról feltöltött kép, profilkép vagy album. Ne felejtsük el, hogy zene is választható a vetítés alá valamint az elkészített videót közzé is tehetjük a falunkon.

4. Cooliris
http://www.facebook.com/apps/application.php?id=2419634997

Ahogy az asztali és a mobil változatban már megszokhattuk, egy formabontó 3D, végtelennek tűnő falon jelennek meg a képeink. Ezen keresztül gyorsan, lenyűgöző grafika mellett szórakoztató módon böngészhetünk a fényképek között!

Ha bármelyik ismerősöd használja a Coolirist, az ő feltöltött képeit is megnézheted vele, ha azonban nem, akkor itt az ideje, hogy ajánld neki az alkalmazást!

5. TripAdvisor TripWow
http://www.facebook.com/apps/application.php?id=111769535518503

Egy remek megoldás arra, hogy gyorsan és könnyen megosszuk utazással kapcsolatos élményeinket.

A program képes átnézni az albumokat utazásokkal kapcsolatos képeket keresve, majd másodpercek alatt létrehoz ezekből egy vetítést és közzé tudja tenni a falon. A legtöbb felhasználó értékelni fogja, hogy nem kell egyesével az albumaid között kattintgatni, hogy megnézhessék a képeket.

Természetesen vannak testre szabható lehetőségek, de az alapbeállítások mellett is nagyon meggyőző az alkalmazás!
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.