Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Horoszkóp


 

horoszkop.jpg 

Érvényes : 2012 február 27 - 2012 március 4.

 

KOS márc. 21- ápr. 20.
Előtérbe kerül karrierje. A héten sok dologról megváltozhat a véleménye. Túl sokat foglalkozott a munkával, és keveset barátaival, családtagjaival. De a következő napokban mindezt próbálja bepótolni, sőt, szakmai problémáit is baráti kapcsolatokkal igyekszik megoldani. Jobban teszi, ha hétvégén is pihen, minthogy túlhajtsa magát. Szerelmi: A hét átvonuló tranzitjai olyan információkhoz juttatják, melyek radikálisan megváltoztatják a szemléletét érzelmi téren. Az eddigi elképzelései letisztulnak és sokkal mélyebb értelemben is képes lesz látni a sorok mögötti lényeget. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy ha teheti, csendesítse le az elméét, akkor meg tud nyílni belső Énje és láttatni tudja vele azt, ami igazán boldoggá teszi Önt. Karrier: A hét elején kollegái kikérik a segítségét. Ezen a héten profi ötletei vannak a befektetésekhez. Kiváló érzéke van ahhoz, hogy miből lehet jól és hamar legálisan pénzt csinálni. Amennyiben a vállalkozó szférában tevékenykedik, érdemes az új ötleteinek teret adnod, ugyanis nagyon ígéretesnek bizonyulnak rövid és hosszú távon. A meggyőző képessége nő. Most érdemes megfogadni a tanácsait.


BIKA ápr. 21- máj. 20.
Energikus lesz a héten. Leginkább azért váltott magasabb sebességre, mert minden vágya a figyelem középpontjába kerülni. Fáradozásai nyomán népszerűsége pozitív irányt vesz, és egyre többen jegyzik meg majd a nevét. Még nem érezhető módon, de már változóban van szakmai élete. Higgye el, a mélyben hihetetlen erők munkálkodnak. Szerelmi: Ennek a hétnek az átvonuló tranzitjai minden lehetőséget Ön elé hoznak, hogy lássa az élet szebbik oldalát. Párkapcsolatában eddig felmerülő nehézségek feloldására ez a hét nagyon kedvező lehetőségeket nyújt. Amennyiben párját kereső Bika, ez a hét nagyon kedvez egy szép hosszú távú kapcsolat kialakítására. Felerősödik a másik nemre való kisugárzása, aurád fénylő. Ezt nem lehet nem észrevenni! Karrier: A hét elején a kommunikáció a különböző fajtáival teszi ki minden percét. Vagy telefonál, vagy e-mailezik. Azon kapja magát több esetben is, hogy a beszélgetések, megbeszélések központi szereplőjévé válik. Ez a családi életében is megnyilvánul. A hét közepén egy kicsit nehezére esik megnyílni bárkinek is. Szívesebben válna láthatatlanná. A hét vége felé újra koncentrálhat a teendőidre. Azon kapja magát a szabadidejében, hogy fejben még dolgozik. Próbáljon kikapcsolni.


IKREK máj. 21- jún. 21.
Búcsúzzon el rosszhangulatától. Ön hajlamos mindenféle önmagán kívül álló okokra fogni borús lelki állapotát, de leginkább saját akaraterején múlik, hogy sikerül-e kilábalnia belőle. Az utóbbi időben ez a depressziós állapot annyira elhatalmasodott lelkén, hogy már nemcsak családját bosszantja, hanem egészségét is károsítja. Szerelmi: Az álmait csak úgy tudja valóra váltani, ha Ön is aktívan részt vesz bennük. Az eheti tranzitáló bolygók egy újabb eséllyel kecsegtetnek abban, hogy valósítsa meg álmait a szeretett személlyel, de úgy, hogy ki is mutatja azt, hogy ezt tényleg nagyon komolyan is gondolja, és nem némi fellángolás az, amit érez. Az eredmény nem marad el. Karrier: Minél merészebb egy ötlet, annál jobb. Ez a hét mottója. Spontán ötleteinek köszönhetően új színt visz az eddigi munkamoráljába. Zseniálisan át tudja szervezni a dolgokat maga körül, főképp, ha a hatékonyságról és az eredményességről van szó. Azért óvatosan figyelje a határait, ne lépje túl őket. Az üzleti életre is kiterjesztheti most az ötleteit.


RÁK jún. 22- júl. 22.
Feszült hete lesz. Mindenáron feljebb szeretne jutni a ranglétrán, de ehhez nem elég diplomatikus. Sokat kell még tanulnia az önmenedzselésről, amit kezdjen azzal, hogy nem zördül össze lépten-nyomon mindenkivel a munkahelyén (és az utcán, boltban). Belső feszültsége egy nagyobb, ágyhoz kötő betegség előjele lehet. Szerelmi: Ha valaha gondolt arra, hogy meglepi kedvesét valamilyen szerelmi költeménnyel, hát most itt van az ideje. Ez a hét kiváló alkalmakat nyújt számára, hogy kinyilvánítsa a mélyen rejlő érzelmeit. A tranzitáló bolygók minden bátorítást és lehetőséget megadnak hozzá. Csak élnie kell vele. A hétvégére ne tervezzen családi összejövetelt. Inkább párjával együtt találjanak ki kettejüknek egy kényeztető hétvégét. Karrier: Ezen a héten egy teljesen újszerű feladattal bízhatják meg. Fontos, hogy minden apró lépést tartson be. Még nem ismer minden apró részletet. Szerdától már konkrét eredményeket várnak el öntől. A siker nem csak a kollégákon múlik, Önön is. Aggodalomra semmi oka nincsen. Valahol mélyen a tudatalattijából számtalan megoldás kombináció jön elő, melyekre érdemes több figyelmet szentelni. Ön is tudja, hogy erős az intuíciója. Használja, ha kell. A hét egy fontos megbeszéléssel zárul, ami nagyon ígéretesnek tűnik.


OROSZLÁN júl. 23- aug. 23.

Ne foglalkozzon a szóbeszéddel! Hiába minden, Ön nem kifejezetten az az áldozattípus. A héten szerelmi élete felpezsdül, és képes lesz végre lezárni a fájdalmas múltat. Szakmai életében is fordulat várható: plusz bevételt ígérő munkával találhatják meg, amivel biztos lehet benne, hogy már a következő hónapban elkerüli a bizonytalanságérzet. Szerelmi: Ezen a héten hajlamos a kapcsolata gyenge pontjait meglátni. Fontos, hogy ezeket ne kritikával reagálja le, hanem ajándéknak tekintse, ugyanis ha megtalálta ezeket a gyenge pontokat, már tudja, hogy min kell dolgozniuk párjával azért, hogy felhőtlen legyen az Önök között levő kapcsolatban az összhang. A több évtizedig tartó házasságoknak is ez a titka. Karrier: A hét első napjaiban a munkája leköti az összes figyelmét. Erős logikai képességgel van megáldva. A gyors döntéshozatal és a motiváció a hét elején könnyedén megy önnek. Keddtől csütörtökig egy projekt megszervezésének szentel több időt. A hét vége fele jó lenne, ha egy kicsit rugalmasabban kezelné az ügyeit. A többi minden kéznél van. A gyorsaságával és precizitásával mindenkit lenyűgöz.


SZŰZ aug. 24- szept. 23.
Pihenjen többet. Ha fáradtan dolgozik, képtelen lesz megteremteni azt, amit akar, és gyorsan megbetegedhet. A héten még a szokásosabbnál is állhatatosabb lesz, és nem fogadja el senki segítségét az Önre szakadó rengeteg munka elvégzésében. Ezúttal sem akar meggazdagodni, hisz a vagyon az Ön szemében mindig is a tudás birtoklása. Szerelmi: A kapcsolatában nemrég történt esemény miatt egy kicsit csüggedtnek érzi magát, mert vegyes érzelmeket váltottak ki Önből. Ennek a hétnek az elején az önbizalma nincs csúcsformában. A hét közepétől amennyiben egy állandó kapcsolatban van, készüljön fel kellemes programokkal, mert újra szerelmesek lesznek egymásba. A kezdődő románcoknak is kedvez ez a hét. Karrier: A hét első napján óvatosan kell kezelnie a belső titkokat. Puszta segítő szándékkal is olyan információt is megoszthat másokkal, ami kellemetlen következményekkel járna önre nézve. Kedden és szerdán az ötleteit fektesse gyakorlatba, mert zseniálisaknak bizonyulnak. A hét második felében oka lesz ünnepelni, mert egy nagyon jó információt fog kapni.


MÉRLEG szept. 24- okt. 23.
Hagyjon fel a fogyókúrával! A következő napokban mindenki tapasztalni fogja, hogy nem jó senkinek, ha ujjat húznak Önnel diétája idején. Harapós kedvében találják, ráadásul szervezete is egyre gyengébb. Pénzügyi manőverei sikeresek lehetnek, hosszútávra alapozhatja meg a cége és saját jó hírnevét. Szerelmi: A hétfői bolygóállások érzelmi téren bezárhatnak Ön előtt egy ajtót, de már szerdától kinyitnak Ön előtt többet is. Amennyiben tartós kapcsolatban él, kerülje a vitás kérdések feszegetését a hét első két napján. Érzékenyebben reagál ezeken a napokon az Önt ért impulzusokra. A hét második fele nagyon kedvez a dolgok megbeszélésére, új kapcsolat kibontakozására. Karrier: A hétfő tipikus hétfőnek bizonyul, amikor a fű sem nő. Ne aggódjon miatta, ugyanis keddtől már lényegesen kedvezőbbé válnak a tranzitáló bolygók hatásai a karrierjére és a céljaira egyaránt. Szerdától akár fizetésemelés kérésére vagy magasabb pozíció megpályázására is nagyon kedvezően hatnak a csillagok. Péntekre minden fontos dolgával, amelyeket erre a hétre tervezett, érdemes végeznie, mert az aznapi bolygóállások könnyedén áthúzhatják a számításait.


SKORPIÓ okt. 24- nov. 22.
Legyen mértékletesebb a héten! Hajlamos lesz (ismét) a két végéről égetni a gyertyát. Valószínűleg azért dolgozik annyit a következő napokban, mert tudat alatt háttérbe szorítva érzi magát. Legyen óvatosabb a féllegális üzleti lehetőségekkel! A Szerencse Istennője minden elképzelésében támogatja, főként szorgalma miatt! Szerelmi: Az eheti bolygóátvonulások olyan belső tulajdonságokat hozhatnak felszínre, melyek hatására egy kicsit jobb, ha távol tartja magát a véleménynyilvánítástól. Egy kicsit csipkelődősen kezdődik a hete, ami kiválthat párja és Ön között némi átmeneti nézeteltérést. A hét második fele kifejezetten kedvezőbb, akár a felmerülő gondok megbeszélésére, vagy egy ettől sokkal kellemesebb szabadtéri kikapcsolódásra. Karrier: A hét átvonuló bolygó hatásai sok energiát adnak önnek. Már a hét elején játszva szembe tud nézni az esetleges provokációkkal és felülkerekedhet kihívóin. Mint mindig, most is lépés előnyben van a kollegáival szemben. Nem tudnak újat mondani önnek. A hét közepén várható, hogy megszakítja a rutinfeladatait egy fontos tárgyalás végett, amit sikeresen lebonyolít. A hétvége jól megérdemelt kikapcsolódást ígér.


NYILAS nov. 23- dec. 21. 
Rabul ejtheti a fényűzés. Nézze meg jobban, mire költi pénzét! Nem osztja be mostanában túl jól, amit keres, ráadásul mindenből a luxuskategóriát választja. Ennek két okból is rossz vége lehet: egyrészt magától értetődő módon egyszerűen előre elkölti, amije van, másrészt a veszélyes, de könnyű pénzszerzési módot választja. Szerelmi: Ezen a héten az átvonuló bolygók kedveskedni szeretnének az érzelmi életének. Ráadásul még egy kis desszertet is felkínálnak számára. Ez a napvégi kellemes együttlétekre ad lehetőséget párjával, főképp, ha az elmúlt időben csak a mindennapi feladatokra jutott idejük. Amennyiben párját kereső Nyilas lenne, számára is kellemes panorámát tartogatnak a tranzitáló égitestek. Egy kényelmes öltözet és egy hangulatos hely kiválasztása elengedhetetlen, ahol Cupido kifeszített nyila várja. Karrier: A folyamatba lévő munkáit a hét közepétől szinte villámgyorsan megoldja. Lenyűgözi feletteseit az új ötleteivel. A hét során felmerülhetnek némi nézeteltérések a kollegiális körében, melyeknek nem kell nagyobb jelentőséget tulajdonítani. Ha előveszi az ízléses humorát, pillanatok alatt oldani tudja a feszült hangulatot. Ez mindig bevált, ha harapni lehet a levegőt a környezetében.


BAK dec. 23- jan. 20.
Hallgasson az eszére! A héten tegye félre megérzéseit, és gondoljon végig mindent logikusan. Folyamatosan kétségek gyötörhetik, hisz több fontos döntést is meg kell majd hoznia a következő napokban, amik életét hosszú távon határozzák majd meg. Úgy érezheti, családja kihasználja jó szívét, de bosszankodás helyett mondjon nemet! Szerelmi: Ez a hét a nagyszerű emberekkel való találkozások ideje. Ebbe beletartozik a kölcsönös vonzalom is, amennyiben kapcsolatot szeretne. A bolygók eheti tranzitjai nagyon kedveznek a meglévő kapcsolatok felfrissítésére. Érdemes munka utánra kellemes helyre menni kettesben vacsorázni, és egy kicsit megfeledkezni a fakanálról. Igazán megérdemli azt, hogy egy kicsit kényeztesse magát és párját. Karrier: Ezen a héten a kollegái többnyire a gondjaikkal keresik meg. A főnöke sem repdes a sikerélményektől. Önre ez csak környezeti hatásként érvényes, ugyanis elemében van és minden teendőjét a tervezett tempóban végzi fennakadások nélkül. Ne feledje, a logika és a következetesség az ön asztala és fegyvere. Ebben verhetetlen. Kellő higgadtsággal kezelje az ön körül levők hisztiét.


VÍZÖNTŐ jan. 21- febr. 19.
Minden szabályt felrúg. Ön eddig se volt túlzottan szabálykövető, de a következő napokban ami alól csak lehet, kibújik. Ennek oka, hogy egyre inkább nyomasztják a felmerülő konfliktusok. Ne rágódjon, hisz minden probléma megoldódik egyszer! Inkább adja át magát a farsang nyújtotta örömöknek! Szerelmi: Az eheti égitestek konstellációs hatásai a figyelmét a belül rejlő mély érzéseire terelik a figyelmét. Igényli partnere osztatlan figyelmét. Esténként egy kellemes séta csodát tenne, mialatt több kérdést meg is tudnának beszélni, amire egy ideje alig jut idejük. Amennyiben egyedül él és társat szeretne, a hét közepétől nagyon kedvező időszak kezdődik ismerkedésre és új románc kibontakozására. Karrier: A hétfői napra lényeges teendőt nem érdemes terveznie, mert több benne a bosszúság, mint az öröm. Keddtől már lényegesen kedvezőbbek a csillagok állásai és be tudja hozni az esetleges lemaradást. A hét során ne lepődjön meg, ha azon kapja magát, hogy a munkakedve alábbhagy a megszokottól. Itt az ideje, hogy ha még eddig nem tervezett szabadságot magának, vegyen ki mielőbb egy-két hetet és lazítson valamilyen szép helyen.


HALAK febr. 20- márc. 20.
Tegye örömtelivé mindennapjait! Mostanában túl sok méreg gyűlt fel a szervezetében, és még annál is több a lelkében. Bármily hihetetlen mindkettőt kigőzölheti a testéből. Ehhez viszont az kellene, hogy szánjon időt saját magára, úgy hogy minden mást elfelejt egy kis időre. Ez a hét kiválóan alkalmas az Ön számára a regenerálódásra. Szerelmi: Semmi sem tud most nagyobb bosszantó hatással lenni a párjára, mint az unalom. Pedig Ön szeret egyedül lenni időnként, sose szokott unatkozni. Mindig van valami jó ötlete. Az eheti átvonuló bolygók arra késztetik, hogy szervezzen valami nagyon kellemes időtöltést kettejüknek. Ebben az időszakban a fókuszpont szerelmi élete megújulására kerül. Érdemes felélénkítene a társasági életüket. Ez a hét kiváló alkalmakat nyújt bimbódzó kapcsolatok elmélyítésére. Karrier: A munkahelyén ezen a héten egy kicsit magasabb a feszültség mutatója az eddig megszokottól. Ezt nagymértékben a bolygók eheti tranzitjai is fokozzák, főképp a hét első felében. Keresse a kommunikáció jobb formáit, hogy oldja a hangulatot. Kockázatos döntések meghozatala előtt érdemes konzultálnia egy megbízható szakemberrel vagy csak a biztosra menjen.

 

Menüpontok